31 mar 2010

FIB Heineken 2010


Fa uns dies van començar a confirmar alguns dels grups que visitaran aquest any el FIB Heineken de Benicàssim.
Encara falten confirmar alguns grups, però pel que fa als caps de cartell sembla que ja són els definitius. Així tenim que grups com The Prodigi, Kasabiani Vampire Weekend encapçalaran el festival de música amb més nom de l’estat espanyol, acompanyats de molts altres artistes tant nacionals com internacionals.
Deixo aquí mateix el cartell per als més fibers, o per aquells que no sàpiguen que fer la segona setmana de Juliol, que un festival com aquest sempre pot acabar sent un bon pla per unes bones vacances (tot i que personalment trobo que el cartell d'aquest any és una mica fluix).

"Furia de Titanes" (Clash of the Titans)

Avui s’estrena a les sales “Furia de Titanes”, remake de la pel·lícula del 1981 que portava el mateix nom.
Aquesta nova entrega dirigida per Louis Leterrier promet acció a grans dosis i efectes especials que segur que valdrà la pena veure en sales 3D.
La pel·lícula està protagonitzada per l’actor de moda Sam Worthington (Avatar), Leam Neeson i Ralph Fiennes, i es basa en el mite grec de Perseo (fill mortal de Zeus).
Així doncs, per tots aquells amants de pel·lícules fantàstiques, o que simplement vulguin gaudir d’una pel·lícula amb grans efectes especials i combats èpics, aquí deixo el tràiler que de ben segur farà agafar ganes de passar pel cine aquestes vacances de setmana santa.

Comentari sobre LOST 6X09 "Ab Aeterno"



Sí senyor! Un capítol que prometia i que ha complert les expectatives de la majoria dels fans de la sèrie, almenys les meves.
Personalment, crec que el capítol de la setmana passada va ser sens dubte el millor que portem de temporada.
Un capítol que succeeix com era previsible en el flashback d’en Richard Alpert, i que per fi (remarco aquest per fi amb entonació exclamativa) veiem la història d’aquest Dorian Grey de la illa.
Si que hi havia coses que es podien encertar des de feia bastants capítols com per exemple el com va arribar a la illa. Però ha estat interessant veure de on venia, per què estava en el vaixell, i sobretot, per què fa tant de temps que viu aquest home.
Aquest capítol recorda als flashbacks dels personatges quan ensenyaven la seva vida fora la illa i el moment de l’accident, amb la diferència d’uns quants segles en el temps i que en comptes de estavellar-se amb un avió, en aquest cas ho fa amb un vaixell d’esclaus.
Una de les coses que em van agradar més del capítol és el perquè de la immortalitat d’aquest personatge, que és a conseqüència del amor que sent per la seva dona Isabella i per la por que té d’anar al infern quan mori.
La seva fe fa que cregui en l’existència d’un cel i un infern, i com que el cura que li havia de perdonar els seus pecats després de confessar haver mort un home, diu que no es mereix el perdó, decideix no voler morir mai, desig que li demana a en Jacob a canvi de que li faci d’intermediari amb la gent que vagi arribant a la illa.
El novè capítol també ha tingut una cosa molt ha valorar, i que segur que molts dels fans teníem moltes ganes de veure: hi tornem a veure l’autèntic “AntiJacob” en la seva forma original i sabem com es va trencar l’estàtua on viu en Jacob.
És precisament en aquest moment de l’estàtua però, on vaig trobar una mica estrany el fet que un vaixell de fusta trenqués una estàtua de pedra i que el vaixell acabés pràcticament sencer i a molts metres de on havia xocat. Però bé, res de massa importància i menys tenint en compte que en general va ser un molt bon capítol.
Ara estic convençut que comença veritablement l’acció i les respostes aniran surtin a la llum (de mica en mica, però així és com ens té acostumats aquesta sèrie).

23 mar 2010

LOST 6X09 "Ab Aeterno"

Sentint el retard, aquí deixo la promo del novè capítol de la temporada titulat “Ab Aeterno” que s’emet d’aquí unes horetes, i en el que suposo, se’ns explicarà per fi qui és en Richard Alpert, quant temps fa que està a la illa, com hi va arribar (això ja es pot deduir), i la gran pregunta que es fa tothom... per què no envelleix mai aquest home misteriós?
Després del anterior capítol, en el que no passa gran cosa a destacar en quant a les gran incògnites de la sèrie, però que tot i així és un capítol força entretingut; tot sembla indicar que en aquest capítol, en Richard o Ricardus Alpert desvelarà uns quants secrets amagats de la illa i quina mena de tracte va fer amb en Jacob.

Pel que fa al capítol anterior, només dir que va seguir en la línia dels que portem aquesta temporada, és a dir, no hi van haver respostes com tothom espera (i ja desespera), però va ser un capítol dinàmic i força entretingut.
Els millors moments del capítol van ser:
- En Sawyer fent de policia a la realitat paral·lela.
- La conversa d’en Locke amb la Kate a la bora del mar en la que ell explica que de petit tenia una mare trastornada.
- La gran habilitat d’en Sawyer per estafar a tothom i fer-los creure el que ell vol.
- I el creixement com a actor de Josh Holloway temporada rere temporada.

PD: Què o qui hi ha tancat al submarí? Jo crec que “ho veurem en una altre vida col·lega”.



16 mar 2010

LOST 6X08 "Recon"

8é capítol de Lost aquesta nit a la ABC, que després del que estem veient fins ara en aquesta temporada, ja no m’atreveixo a dir si serà o no un bon capítol (tot i que espero que ho sigui).
L'únic que es pot esperar en el capítol d'aquesta nit després de veure la promo i llegir el títol ("Recon" o "Nueva estafa" traduït al castellà), és que es centri amb el personatge d’en Sawyer.
Esperem doncs, veure quina una en farà en Sawyer a la realitat paral·lela i que farà a la illa després d'aïllar-se i marxar pel seu compte (si ha pogut sortir de la cova clar... perquè recordo que se li van trencar les escales al baixar-hi).


Comentari sobre LOST 6X07 "Dr. Linus"


En el capítol “Dr. Linus” de la setmana passada, en el que personalment a banda del cliffhanger final i de la sempre gran actuació de Michael Emerson en el paper de Benjamin Linus, no hi vaig tobar gran cosa més de interessant.
Trobo que va ser un capítol en el que no es va resoldre res important i que no va tenir pràcticament cap moment d’acció. Però que tot i així es van entreveure les intencions d’alguns personatges respecte els dos bàndols que s’estan creant en la “guerra” que està apunt d’esclatar.
Com ja he dit, el més interessant del capítol va ser la dualitat en la manera de ser entre el Ben professor de la “realitat paral•lela”, el qual no pren decisions egoistes; i el Ben de la illa, qui sempre havia demostrat ser un personatge maquiavèlic i manipulador per aconseguir els seus propis interessos. Tot i que el Ben de la illa “sembla” intentar redimir els seus errors passats i “sembla” ser que vol canviar cap a millor persona. Remarco la paraula sembla perquè tothom sap que en Ben és un personatge imprevisible, dels que no saps mai per on et pot sortir, dels que tant pot acabar sent el “bo” com el “dolent”(característica que el fa un personatge tant interessant).

13 mar 2010

Calendari d'estrenes

12 mar 2010

Shrek 4: "Felices para siempre"

Aquí us deixo el nou tràiler de la quarta i en principi definitiva pel·lícula de l’Ogre preferit per petits i no tant petits.
En aquesta ocasió veurem com Shrek després de firmar una mena de “contracte” màgic com podem veure en el tràiler, viu un canvi en el seu entorn. El lloc on viu ha canviat, els seus amics no el coneixen, etc.


10 mar 2010

Ja està a la venta el nou treball de Standstill titulat “Adelante Bonaparte”


Després de l’èxit aconseguit amb el seu últim àlbum “Vivalaguerra” (2006), el qual va ser escollit millor disc nacional de la dècada per Mondo Sonoro, el grup català Standstill torna quatre anys després amb un nou projecte entre mans que porta el nom de “Adelante Bonaparte”.
Es tracta d’un triple EP descrit pels propis membres del grup com una “fàbula circular” en el que cantaran un cop més amb castellà i amb el que volen reafirmar-se (per si no ho havien fet prou abans) com un dels millors grups del panorama independent nacional.
“Adelante Bonaparte” seguirà amb el gènere de fusió/experimental del que ja van fer gala amb Vivalaguerra i es tractarà d’un treball amb una durada de més d’una hora de música que de ben segur tindrà un marc ple de possibilitats creatives.
Segons s’informa a la web i al myspace del grup, ja s’està preparant també un nou espectacle per acompanyar el disc igual que van fer amb “1,2,3” quan van presentar el Vivalaguerra.
Amb aquest nou treball, Standstill segueixen autoproduïnt els seus treballs amb control total sota el segell Buena Suerte.

9 mar 2010

LOST 6X07 "Dr. Linus"

Aquest post pot contenir imatges o explicacions que avancin elements de la trama de la sèrie, i per tant no és recomanable per aquelles persones que no vegin Lost i tinguin la intenció de fer-ho en algun moment de la seva vida; o que segueixin la sèrie però no vagin pels capítols actuals.

Recordar que aquesta nit s’emet als EUA el 7è capítol de la 6ena i última temporada de Lost (Perdidos).
El capítol portarà el nom de “Dr. Linus”, i per tant, dedueixo sense massa esforç que es centrarà en el personatge d’en Benjamin i en la seva vida en l’”univers paral·lel” que han creat en aquesta temporada.
Espero, i com jo suposo que la majoria de seguidors de Lost, que a partir d’aquest episodi comenci la veritable traca de respostes i de capítols rellevants, perquè fins el capítol anterior no ha passat gran cosa a destacar (des del meu punt de vista. S’accepten comentaris i debat).
Com en tots els capítols que s’han centrat en el personatge de Benjamin Linus, tinc el pressentiment que passarà alguna cosa important i m’agradaria pensar que a partir d’aquest capítol les coses començaran a prendre força en els deus episodis restants.

Aquí deixo la promo per aquells que no l’hagin vist, o per aquells que la vulguin tornar a mirar per anar fent boca.



Tron Legacy

Aqui deixo el nou tràiler de Tron Legacy, pel·lícula que s'estrenara cap a finals d'any i que personalment crec que pot ser un autèntic espectacle visual i d'efectes especials. A part que comptarà com no, amb la participiació del recentment oscaritzat Jeff Bridges.


Nou Trailer de Iron Man 2!

La primera pel·lícula de l’home de ferro va deixar bastant satisfets als més fans d’aquest súper heroi, tant que semblava difícil que la segona part fos millor. Però amb el nou tràiler, tot fa pensar que no només es poden aconseguir les expectatives creades, sinó que es poden arribar a superar.
En tot cas, només amb el repartiment d’actors amb els que comptarà la pel·lícula, ja pot valdre la pena: Gwyneth Paltrow, Scarlett Johansson, Mickey Rourke, Sam Rockwell, Don Cheadle, Samuel L. Jackson... i, per suposat, Robert Downey Jr. seguint en el paper del sempre polèmic Tony Stark.
Fins i tot, és possible que incloguin petites referències de personatges de cara a imminents pel·lícules de “Los Vengadores”.

Alerta que el tràiler explica la trama de la pel·lícula pràcticament sencera.

8 mar 2010

"En Tierra Hostil" és la gran guanyadora dels Oscar 2010




La gran majoria pensavem que Avatar i James Cameron serien els que arrassarien en aquesta edició dels Oscar, però a vegades la taquilla no ho és tot, i així ha quedat demostrat aquest any.

Avatar, nominada a 9 estatuetes igual que "En Tierra Hostil", semblava la clara guanyadora de la majoria dels premis als que estava nominada, però per sorpresa s'ha hagut de conformar amb només 3 premis (Millor direcció Artística, Fotografia i Efectes Especials) perquè ha quedat eclipsada per la pel·lícula dirigida per Kathryn Bigelow, la qual ha guanyat 6 premis, entre ells els de Millor pel·lícula, Director (la primera dona a la història), Guió Adaptat, Montatge, So i Montatge de So.
D'aquesta manera sembla que l'Academia hagi premiat aquest any el cinema més "alternatiu" en comptes del comercial i el que ha rebentat les taquilles.

Pel que fa als premis interpretatius, com els de millor actriu (Sandra Bullock), millor actor secundari (Christoph Waltz) i millor actor (Jeff Bridges) han estat repartits de manera més previsible, i personalment molt content per a Christoph Waltz i Jeff Bridges.


Finalment, com a valoració personal dir que "Malditos Bastardos" i "Up in the Air" poden considerar-se algunes de les grans perdedores de la nit per comptar amb 8 i 6 nominacions respectivament i emportar-se només 1 i 0 (tot i que l'Oscar de la de Tarantino és més que merescut).

Premis 82ª edició cerimònia dels Oscar 2010


Aqui deixo la llista d’estatuetes que s’han repartit aquesta passada matinada a la cerimònia dels Oscar:

Mejor Actor Secundario:Christoph Waltz por "Malditos Bastardos"
Mejor Película de Animación:"Up"
Mejor Canción:"The Weary Kind (Theme from Crazy Heart)" de "Corazón Rebelde" (Ryan Bingham y T Bone Burnett)
Mejor Guión Original:"En Tierra Hostil" (Mark Boal)
Mejor Corto de Animación:"Logorama"
Mejor Corto Documental:"Music by Prudence"
Mejor Corto:"The New Tenants"
Mejor Maquillaje:"Star Trek" (Barney Burman, Mindy Hall y Joel Harlow)
Mejor Guión Adaptado:"Precious" (Geoffrey Fletcher)
Mejor Actriz Secundaria:Mo'Nique por "Precious"
Mejor Dirección Artística / Decorados:"Avatar" (Rick Carter, Robert Stromberg y Kim Sinclair)
Mejor Diseño de Vestuario:"La Reina Victoria" (Sandy Powell)
Mejor Montaje de Sonido:"En Tierra Hostil" (Paul N.J. Ottosson)
Mejor Sonido:"En Tierra Hostil" (Paul N.J. Ottosson y Ray Beckett)
Mejor Fotografía:"Avatar" (Mauro Fiore)
Mejor Música:"Up" (Michael Giacchino)
Mejores Efectos Visuales:"Avatar" (Joe Letteri, Stephen Rosenbaum, Richard Baneham y Andrew R. Jones)
Mejor Documental:"The Cove"
Mejor Montaje:"En Tierra Hostil" (Bob Murawski y Chris Innis)
Mejor Película de Habla No Inglesa:"El Secreto de Sus Ojos" de Juan José Campanella (Argentina)
Mejor Actor:Jeff Bridges por "Corazón Rebelde"
Mejor Actriz:Sandra Bullock por "The Blind Side"
Mejor Director:Kathryn Bigelow por "En Tierra Hostil"
Mejor Película:"En Tierra Hostil"



I el recompte final:

6 Oscars: "En Tierra Hostil" (9 nominacions).
3 Oscars: Avatar" (9 nominaciones).
2 Oscars: "Precious" (6 nominacions), "Up" (5 nominacions), "Corazón Rebelde" (3 nominacions).
1 Oscar: "Malditos Bastardos" (8 nominacions), "Star Trek" (4 nominacions), "La Reina Victoria" (3 nominacions), "The Blind Side" (2 nominacions), "El Secreto de Sus Ojos" (1 nominació), "The Cove" (1 nominació), "Logorama" (1 nominació), "Music by Prudence" (1 nominació), "The New Tenants" (1 nominació).
 

Blog Template by YummyLolly.com