31 mar 2010

Comentari sobre LOST 6X09 "Ab Aeterno"



Sí senyor! Un capítol que prometia i que ha complert les expectatives de la majoria dels fans de la sèrie, almenys les meves.
Personalment, crec que el capítol de la setmana passada va ser sens dubte el millor que portem de temporada.
Un capítol que succeeix com era previsible en el flashback d’en Richard Alpert, i que per fi (remarco aquest per fi amb entonació exclamativa) veiem la història d’aquest Dorian Grey de la illa.
Si que hi havia coses que es podien encertar des de feia bastants capítols com per exemple el com va arribar a la illa. Però ha estat interessant veure de on venia, per què estava en el vaixell, i sobretot, per què fa tant de temps que viu aquest home.
Aquest capítol recorda als flashbacks dels personatges quan ensenyaven la seva vida fora la illa i el moment de l’accident, amb la diferència d’uns quants segles en el temps i que en comptes de estavellar-se amb un avió, en aquest cas ho fa amb un vaixell d’esclaus.
Una de les coses que em van agradar més del capítol és el perquè de la immortalitat d’aquest personatge, que és a conseqüència del amor que sent per la seva dona Isabella i per la por que té d’anar al infern quan mori.
La seva fe fa que cregui en l’existència d’un cel i un infern, i com que el cura que li havia de perdonar els seus pecats després de confessar haver mort un home, diu que no es mereix el perdó, decideix no voler morir mai, desig que li demana a en Jacob a canvi de que li faci d’intermediari amb la gent que vagi arribant a la illa.
El novè capítol també ha tingut una cosa molt ha valorar, i que segur que molts dels fans teníem moltes ganes de veure: hi tornem a veure l’autèntic “AntiJacob” en la seva forma original i sabem com es va trencar l’estàtua on viu en Jacob.
És precisament en aquest moment de l’estàtua però, on vaig trobar una mica estrany el fet que un vaixell de fusta trenqués una estàtua de pedra i que el vaixell acabés pràcticament sencer i a molts metres de on havia xocat. Però bé, res de massa importància i menys tenint en compte que en general va ser un molt bon capítol.
Ara estic convençut que comença veritablement l’acció i les respostes aniran surtin a la llum (de mica en mica, però així és com ens té acostumats aquesta sèrie).

0 comentaris:

 

Blog Template by YummyLolly.com