8 mar 2010

"En Tierra Hostil" és la gran guanyadora dels Oscar 2010




La gran majoria pensavem que Avatar i James Cameron serien els que arrassarien en aquesta edició dels Oscar, però a vegades la taquilla no ho és tot, i així ha quedat demostrat aquest any.

Avatar, nominada a 9 estatuetes igual que "En Tierra Hostil", semblava la clara guanyadora de la majoria dels premis als que estava nominada, però per sorpresa s'ha hagut de conformar amb només 3 premis (Millor direcció Artística, Fotografia i Efectes Especials) perquè ha quedat eclipsada per la pel·lícula dirigida per Kathryn Bigelow, la qual ha guanyat 6 premis, entre ells els de Millor pel·lícula, Director (la primera dona a la història), Guió Adaptat, Montatge, So i Montatge de So.
D'aquesta manera sembla que l'Academia hagi premiat aquest any el cinema més "alternatiu" en comptes del comercial i el que ha rebentat les taquilles.

Pel que fa als premis interpretatius, com els de millor actriu (Sandra Bullock), millor actor secundari (Christoph Waltz) i millor actor (Jeff Bridges) han estat repartits de manera més previsible, i personalment molt content per a Christoph Waltz i Jeff Bridges.


Finalment, com a valoració personal dir que "Malditos Bastardos" i "Up in the Air" poden considerar-se algunes de les grans perdedores de la nit per comptar amb 8 i 6 nominacions respectivament i emportar-se només 1 i 0 (tot i que l'Oscar de la de Tarantino és més que merescut).

1 comentaris:

sensiu dijo...

First!!
Doncs res, uns oscars totalment previsibles com sempre... Molt content per els actors (ja era hora de que el nota tingues un oscar), i per el triomf de the hurt locker (tot i tenir algun oscar de mes, per fer bulto). Em quedo amb la obertura de Neil Patrick Harris i l'oscar a Michael Giaccino per la score de Up.
El primer comentari es gratis

 

Blog Template by YummyLolly.com