10 mar 2010

Ja està a la venta el nou treball de Standstill titulat “Adelante Bonaparte”


Després de l’èxit aconseguit amb el seu últim àlbum “Vivalaguerra” (2006), el qual va ser escollit millor disc nacional de la dècada per Mondo Sonoro, el grup català Standstill torna quatre anys després amb un nou projecte entre mans que porta el nom de “Adelante Bonaparte”.
Es tracta d’un triple EP descrit pels propis membres del grup com una “fàbula circular” en el que cantaran un cop més amb castellà i amb el que volen reafirmar-se (per si no ho havien fet prou abans) com un dels millors grups del panorama independent nacional.
“Adelante Bonaparte” seguirà amb el gènere de fusió/experimental del que ja van fer gala amb Vivalaguerra i es tractarà d’un treball amb una durada de més d’una hora de música que de ben segur tindrà un marc ple de possibilitats creatives.
Segons s’informa a la web i al myspace del grup, ja s’està preparant també un nou espectacle per acompanyar el disc igual que van fer amb “1,2,3” quan van presentar el Vivalaguerra.
Amb aquest nou treball, Standstill segueixen autoproduïnt els seus treballs amb control total sota el segell Buena Suerte.

0 comentaris:

 

Blog Template by YummyLolly.com