9 mar 2010

LOST 6X07 "Dr. Linus"

Aquest post pot contenir imatges o explicacions que avancin elements de la trama de la sèrie, i per tant no és recomanable per aquelles persones que no vegin Lost i tinguin la intenció de fer-ho en algun moment de la seva vida; o que segueixin la sèrie però no vagin pels capítols actuals.

Recordar que aquesta nit s’emet als EUA el 7è capítol de la 6ena i última temporada de Lost (Perdidos).
El capítol portarà el nom de “Dr. Linus”, i per tant, dedueixo sense massa esforç que es centrarà en el personatge d’en Benjamin i en la seva vida en l’”univers paral·lel” que han creat en aquesta temporada.
Espero, i com jo suposo que la majoria de seguidors de Lost, que a partir d’aquest episodi comenci la veritable traca de respostes i de capítols rellevants, perquè fins el capítol anterior no ha passat gran cosa a destacar (des del meu punt de vista. S’accepten comentaris i debat).
Com en tots els capítols que s’han centrat en el personatge de Benjamin Linus, tinc el pressentiment que passarà alguna cosa important i m’agradaria pensar que a partir d’aquest capítol les coses començaran a prendre força en els deus episodis restants.

Aquí deixo la promo per aquells que no l’hagin vist, o per aquells que la vulguin tornar a mirar per anar fent boca.



1 comentaris:

irontms dijo...

Aviam si comença a arrencar com dius la temporada, perquè els primers capitols poca cosa ha passat!

 

Blog Template by YummyLolly.com