6 abr 2010

LOST 6X11 "Happily Ever After"

I ja el tornem a tenir aquí!! En Desmond torna a la illa després de més de mitja temporada en l'oblit (dels guionistes, no dels fans).
En el capítol passat ("The Package") centrat en la parella de coreans, l'únic realment important i que ens va captivar l'atenció a tots, va ser el final més o menys esperat en el que ens van ensenyar què, o més ben dit qui, hi havia amb clau en aquella habitació submarí.
El capítol en si, va seguir el mateix estil que els que portem durant tota la temporada: varem veure com es van preparant els diferents bàndols (els que estan amb en Locke, el de Charles Widmore i els de la platja), es va explicar la vida d’en Jin i la Sun a la “realitat paral·lela” o al flash-sideway com diuen alguns; i va ser un capítol sense massa càrrega de continguts, tot i que bastant entretingut per tractar-se del capítol centrat en la parella que fa dues temporades que s’estan intentant trobar (i que pel que sembla, per fi es retrobaran en el capítol d'avui).
El moment més important del capítol i que va ser amb el que la gran majoria ens vem quedar, va ser el final gràcies a l’aparició d’en Desmond, un dels personatges més carismàtics de la sèrie.
Amb el retorn d’aquest irlandès entranyable la sèrie segur que tornarà a recuperar molts dels adeptes que s’estan indignant a cada capítol que passa amb aquesta última temporada de la sèrie.
El capítol d’aquesta nit estarà centrat precisament en el Desmond, i tot i que en el tràiler del capítol no s’hi veuen imatges que facin esperar ni endevinar res, la música que acompanya el vídeo i la veu d’en Charles Widmore no em transmeten gaires bones vibracions.
Espero anar equivocat, però alguna cosa em diu que el títol de “Felices para siempre” (Happily Ever After), no serà precisament el que sentirà en Desmond en el capítol d'avui.


0 comentaris:

 

Blog Template by YummyLolly.com