18 may 2010

Comentari LOST 6X15 "Across The Sea"


El capítol anterior (Across the sea), prometia ser un capítol apassionant centrat en la història antiga de la illa, i per tant, en el que s’havien de mostrar els orígens dels dos personatges clau i més misteriosos de la temporada (en Jacob i l’AntiJacob o home de negre).
Tot el capítol va estar centrat en els dos personatges, ens van ensenyar com van arribar a la illa, com es van criar i quin va ser el motiu principal de conflicte que va portar a l’odi entre els dos germans.
Si ho deixéssim així semblaria que hagués estat un gran capítol, que haguessin complert l’objectiu. Però per alguns (parlo per mi), la manera de resoldre els plantejaments més importants del capítol (i de la sèrie), es va quedar amb fets poc imaginatius, i sobretot molt poc explicats i fonamentats.
Ja no em queixo de la més o menys originalitat del com o del perquè és d’aquesta manera i no d’una altra, sinó que el dolent del capítol va ser la poca explicació d’aquests misteris. No em va agradar la manera en com s’ho van treure de sobre sense donar explicacions de cap mena. Si que és cert que abans de començar la última temporada els productors van deixar ben clar que no ho resoldrien tot i que hi haurien coses que quedarien en simple misteri, però tampoc crec que a tres capítols del acabament de la temporada creïn més dubtes que no pas en resolguin. I no petits dubtes sense massa importància, sinó dubtes dels grossos i importants de cara a la resolució de la trama que hi ha darrere tota aquesta història.
Per aquells que hagueu vist l’episodi, m’estic referint a la font de llum, a com sap l’AntiJacob que amb una roda pot controlar una llum misteriosa que l’ajudarà a marxar de la illa (¡¿!?), a quina mena de pacte és que després de veure d’una copa siguis una altra persona, etc.
En fi, que ja fa dues temporades que veiem que LOST és molt ciència-ficció i això ja agrada, però per favor... una mica de explicació de totes aquestes invencions és demanar massa?
Espero que la meva “indignació” després del capítol passat, es calmi amb el capítol 16, amb el qual ja no me’n crearé tantes expectatives per si de cas.

1 comentaris:

Sensiu dijo...

The Light Love Cavern SUCKS!

 

Blog Template by YummyLolly.com