11 may 2010

LOST 6X15 "Across the Sea"

Dos setmanes i això s’acaba… Amb el capítol d’aquesta matinada ja només quedarà el de dimarts que ve i l’esperada/temuda/no desitjada/... final de la matinada del 23 de maig.
A aquestes alçades ja veiem com era d’esperar (no me’n cansaré de repetir-ho), que cada capítol que ens regalen, és un capítol memorable i que se’ns dubte apaga totes les crítiques que es feien al principi de temporada en que es deia que no passava res, que no resoldrien els dubtes més importants, que tindria un mal final (bé, de fet això encara està per veure), que els guionistes no sabien com acabar-ho, etc. Res! Això ha d’acabar per la porta gran!
Es podria dir que des del capítol anterior (“The Candidate”) ja ha començat el desenllaç final de la sèrie. La carn ja no s’està coent, sinó que està apunt per servir i la prova d’això va ser l’inici del que sembla que serà un extermini de bastants personatges importants que han tingut rellevància durant tota la sèrie. No desvelarem quins personatges van morir, però si que direm que va ser un moment molt a l’estil del final de Titànic (potser he estat una mica massa gràfic).
Podria passar-me posts i posts comentant el que pot faltar per veure i el que em vist, però com que no acabaria ni després que ho fes la sèrie, millor que ens limitem a acabar de gaudir els capítols que falten, i els qui encara vagin endarrerits que s’afanyin o que ho facin durar tant com puguin perquè jo ho faria.

Aquí deixo la promo del capítol d’aquesta setmana titulat “Across the Sea”, que tot i ensenyar cada cop menys coses en cada tràiler, el que ensenyen fa desitjar que arribi sigui demà per veure’l d’una vegada.

0 comentaris:

 

Blog Template by YummyLolly.com