23 may 2010

Nothink - Hidden State a la venta el 7 de juny

D’aquí menys d’un mes, concretament el dia 7 de Juny, surt a la venta el nou àlbum d’estudi dels Nothink. Aquest nou treball titulat “Hidden State”, serà el tercer àlbum el grup madrileny de Rock Alternatiu després de del Bipolar Age (2005) i el Spotlights (2007).
Els seus dos primers treballs van enregistrar-los als estudis Ultramarinos Costa Brava Studio amb el Santi García i el Xavi Navarro, dos dels grans del panorama català del rock alternatiu.
Tant en el Bipolar Age com en l’Spotlights, van demostrar que per ser un grup format només per tres components (Juan Blas – guitarra i veus, Alex Ferrero – Baix, Miguel Peñas – bateria), els seus temes tenen la plenitud instrumental d’un grup amb el doble d’integrants. A banda d’això, no hi cap tema que faci decaure el ritme i la força en cap moment del àlbum. Evidentment, en els dos àlbums hi ha cançons més ràpides i altres de més lentes, però totes elles es caracteritzen per sonar molt contundents, amb uns riffs de guitarra molt frenètics, i que acompanyats de l’espectacular veu del seu cantant (i els seus crits estripats esporàdics) formen autèntiques peces amb una energia que es respira des de la primera fins la última nota.
Pel Hidden State, van canviar una mica d’aires i se’n van anar durant uns quaranta dies a la ciutat de Seattle a gravar amb el productor Matt Bayles als estudis Litho, un lloc emblemàtic de la música rock per on hi han passat bandes de categoria com Pearl Jam, Deftones i Soundgarden.
Tot i que això no ens assegura que ens trobem amb un àlbum a l’alçada dels anteriors, tot sembla indicar que Hidden State serà una altre genialitat d’aquest grup madrileny, i esperem que els porti a donar el salt a nivell internacional que és el que es mereixen.
Fa pocs dies van penjar al seu myspace un petit vídeo promocional, del que probablement és la intro del CD. Deixo el vídeo sota del videoclip de "Kill! kill! genocide" del seu anterior treball Spotlights, opineu vosaltres mateixos.



1 comentaris:

Isaac dijo...

Els directes d'akesta gent són espectaculars!

 

Blog Template by YummyLolly.com