16 mar 2010

Comentari sobre LOST 6X07 "Dr. Linus"


En el capítol “Dr. Linus” de la setmana passada, en el que personalment a banda del cliffhanger final i de la sempre gran actuació de Michael Emerson en el paper de Benjamin Linus, no hi vaig tobar gran cosa més de interessant.
Trobo que va ser un capítol en el que no es va resoldre res important i que no va tenir pràcticament cap moment d’acció. Però que tot i així es van entreveure les intencions d’alguns personatges respecte els dos bàndols que s’estan creant en la “guerra” que està apunt d’esclatar.
Com ja he dit, el més interessant del capítol va ser la dualitat en la manera de ser entre el Ben professor de la “realitat paral•lela”, el qual no pren decisions egoistes; i el Ben de la illa, qui sempre havia demostrat ser un personatge maquiavèlic i manipulador per aconseguir els seus propis interessos. Tot i que el Ben de la illa “sembla” intentar redimir els seus errors passats i “sembla” ser que vol canviar cap a millor persona. Remarco la paraula sembla perquè tothom sap que en Ben és un personatge imprevisible, dels que no saps mai per on et pot sortir, dels que tant pot acabar sent el “bo” com el “dolent”(característica que el fa un personatge tant interessant).

0 comentaris:

 

Blog Template by YummyLolly.com