13 abr 2010

Comentari sobre LOST 6X11 "Happily Ever After"


Com tots els capítols protagonitzats pel Desmond, el de la setmana passada va tornar a ser un CAPITULÀS! La illa no ha acabat amb en Desmond i en Desmond no ha acabat amb la illa, aquest paio serà la clau. Ja ho ha deixat entreveure en el capítol passat, en el que amb el seu “do” pot saltar en el temps i en l’espai (no sabem si mentalment o també físicament).
Serà el que ens resoldrà la incògnita de la realitat paral•lela i el que ajudarà a la resta de “losties” a veure alguna cosa que encara no sabem exactament que pot ser.
El capítol en si és un autèntic desgavell mental que sembla que faci descol•locar encara més en comptes de donar respostes. Però en realitat enfoca bastant per on s’encaminen els trets cap a la final i cap a la resolució de varies grans preguntes.
És un capítol que mostra clarament la part de ciència-ficció que té la sèrie, i és perfecte per a fer voltar el cap i teoritzar sobre el que està passant amb el tema dels salts temporals i espacials. És un d'aquells capítol per mirar-se’l dues o fins i tot tres vegades seguides per intentar lligar caps.
Ara si que ningú es pot sentir defraudat amb la sèrie i aquí si que comença la traca final.
A partir d’aquest capítol només em queda dir una cosa: cordem-nos bé els cinturons que comença l’espectacle final.

0 comentaris:

 

Blog Template by YummyLolly.com