18 may 2010

Malviviendo

Per sort no només existeix LOST al món, sinó que hi ha moltes més sèries.
Sèries com Malviviendo es mereixen ser comentades i recomanades perquè es tracta de produccions fetes per gent aficionada amb molt poc pressupost i amb recursos tècnics pràcticament inexistents. Això les fa meritòries de menció, fins i tot per sobre d’algunes produccions televisives que no diré, perquè són valoracions subjectives i per no faltar al respecte ni ofendre a ningú (Física o Química, Pasión de Gavilanes, i altres d’aquesta índole).
Malviviendo és una sèrie escrita i dirigida per David Sáinz i produïda per Diffferent Entertainment, una productora independent creada pels mateixos col·laboradors i realitzadors de la sèrie.
La sèrie va sorgir com un projecte d’oci entre una colla d’amics que havien acabat els estudis o que simplement no trobaven feina, i van decidir provar de crear una sèrie amb poc pressupost, pocs mitjans tècnics, però amb molta imaginació.
Aquesta sèrie explica de manera original i amb tocs d’humor, com un grup de joves intenten guanyar-se la vida o simplement sobreviure en un ambient bastant marginal, en el que es mostra el costat més delictiu i míser de la societat. Un d’ells (el protagonista) és un estudiant universitari reconvertit en “gorrilla” que es guanya la vida en un carrer indicant als conductors on poden deixar el cotxe i vigilant-los a canvi d’unes monedes, un altre és traficant de suburbis, el tercer és un cleptòman que pateix narcolèpsia i l’últim és un ex militar paralític que ha passat per la presó.
Malviviendo aposta des del principi per aliar-se amb les noves tecnologies i per l’emissió en línia no només per la seva facilitat i cost de distribució i promoció, sinó perquè volen trencar fronteres i apropar-se a aquells que els vulguin veure.
El primer capítol de la sèrie va ser emès el 24 de Novembre del 2008, i la idea inicial era la de treure un capítol al mes, ja que al ser un projecte iniciat en principi sense ànim de lucre, no podien realitzar més d’un capítol en tant poc temps, ja sigui per factors tècnics o sobretot per temes econòmics.
El seu èxit però, va ser immediat i mentre esperaven aconseguir un total d’unes 1.000 visites al mes sent molt optimistes, la primera setmana d’emissió del seu capítol pilot, ja en tenien unes 20.000.
Una curiositat de la sèrie és que s’hi poden apreciar moltes referències cinematogràfiques i a altres sèries de més nom. Un clar exemple d’això són les capçaleres del inici de cada capítol, les quals són versions de les capçaleres de sèries famoses. En el capítol pilot es parodia la capçalera de Dexter, en el segon la de Los Soprano, el tercer la de Lost, el quart ALF, el sisè Expediente X, el setè Prison Break, en el número vuit Sexo en Nueva York, el novè La tribu de los Brady i en l´’últim capítol es parodia la capçalera de South Park.

Aquí deixo el primer capítol i l'enllaç a la seva pàgina web on podreu trobar la resta http://malviviendo.com/

2 comentaris:

Sensiu dijo...

K gran la intro de Dexter!

Anónimo dijo...

Sorpresa la meva quan, molts mesos després d'haver vist el capitol 1 de Malviviendo, vaig començar a veure Dexter i (per fi) vaig poder identificar l'unica introducció de la sèrie dels sevillans que no havia sabut classificar jajaja!

Ricard Alpert

 

Blog Template by YummyLolly.com