4 may 2010

Se separen The Unfinished Sympathy, s'acaba la simpatia...

Ahir a mitja tarda el grup català The Unfinished Sympathy va sorprendre a tots els seus seguidors dient que posaven fi a la seva trajectòria a través del següent comunicat penjat a Facebook:
Estimats amics, us informem de que THE UNFINISHED SYMPATHY s'han dissolt. La banda ha gravat 5 LPs, alguns EPs, ha fet prop de 400 concerts per Espanya, Alemanya, Anglaterra, França, Estats Units, Itàlia, Suïssa i Bèlgica, i ha viscut i compartit innumerables moments entranyables amb amics i professionals del món sencer. Moltes gràcies pel recolzament rebut durant 10 anys fantàstics. Fins aviat!
Així, de cop i volta, acaben de manera una mica abrupta i incomprensible una carrera de 10 anys que semblava passar per un molt bon moment després de publicar amb Subterfuge els seus dos últims treballs (Avida Dollars el 2009 i We Push, You Pull el 2006), i després d’haver fet dues grans obres mestres amb An Investments In Logistics (2003) i Rock For Food (2004).
Després de passar pel grup uns quants components i de la recent marxa del bateria Pablo Salas (un dels dos últims components originals juntament amb el cantant Eric Fuentes), el grup s’ha acabat donant per vençut i ahir es va acomiadar dels escenaris cancel•lant els concerts que tenien pendents i deixant els seus seguidors amb cara d’estupefacció i amb un fort sentiment de desconcert i tristesa.
D’aquesta manera, el concert del passat 23 d’abril al Palau Sant Jordi amb motiu del Festival Escena BCN, passa a ser l’últim del grup sense que ningú o sabés (possiblement ni ells mateixos). Un concert del que, de no ser per aquesta mala notícia, potser no hagués passat a la història com un dels seus millors directes, però que a partir d’aquest moment valdrà la pena recordar per a tots aquells que van fer bé d’anar-hi.
L’únic que podem fer ara és resignar-nos i donar les gràcies als The Unfinished Sympathy per totes les seves cançons, pels seus àlbums tant ben treballats, pels seus directes energètics i sobretot, per haver estat la banda sonora de la vida de molts dels seus seguidors (almenys de la meva).
Moltes gràcies i fins sempre The Unfinished Sympathy!

Aquí deixo uns quants vídeos per retre el meu particular homenatge.













2 comentaris:

Dídac dijo...

Bons videoclips però mala notícia que se separin els Unfinishedfasdfsdafasddsfa

Anónimo dijo...

Una gran putada!! Aquesta gent eren molt grans i han demostrat molta entrega en tots els directes que han fet.
Se'ls trobarà molt a faltar, però segur que l'Eric Fuentes farà algun projecte o altre perquè aquest paiu transmet música per tot arreu.
You've got a long run Unfinished Sympathy!!

 

Blog Template by YummyLolly.com